08 apr. 2018
Masa de Paşte reprezintă un pericol pentru siluetă dar şi pentru sănătate, mai ales că vine după o perioadă de post. În acest sens, specialiştii au dezvăluit cum trebuie să îţi setezi mintea pentru ca repercursiunile asupra organismului să nu fie atât de dure.
5 paşi pe care îi poţi urma pentru a te bucura de o vacanţă fără excese

1. Gândeşte-te ce îţi aduce bucurie de sărbători cu adevărat. Alege orice activitate care nu are legătură cu mâncarea, dar care te face să zâmbeşti şi să te relaxezi.

2. Gândeşte-te la alegerile pe care le faci şi cum le faci. Încearcă să alegi cât mai conştient şi să îţi asumi deciziile respective, cu tot ce implică ele.

3. Savurează. Indiferent ce alegi să mănânci, să bei sau să faci, fă-le cu adevărat, fă-le să conteze.

4. Socializează şi contribuie. Relaţiile puternice sunt foarte importante pentru o stare de sănătate optimă. Conectează-te cu familia, cu prietenii, trăieşte momente memorabile cu oamenii din jurul tău, mai mult decât să experimentezi bucuria de a mânca anumite alimente “interzise”. Când te concentrezi constant pe tine, pe corpul tău şi pe deciziile tale alimentare eşti mult mai stresat.

5. Întoarce-te la programul tău de fitness şi la comunitatea care te susţine să te menţii sănătos şi suplu. Mult mai important decât ce faci 3-4 zile de vacanţă, este ce faci în restul de 360+ zile pe an. Consecvenţa, obiceiurile zilnice practicate regulat îţi vor aduce rezultatele pe care ţi le doreşti şi controlul asupra propriilor decizii.

Cititi: mai mult: https://www.unica.ro/
<< Înapoi
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării pe site, acceptaţi folosirea acestora! Accept